Op zoek naar gemiddelde salaris?

   
 
gemiddelde salaris
 
Loonwijzer.be Salaris Check Belgie, Loon Calculator, Bruto Netto Check Belgie.
Job en Loon. Vrouwen: Waar en hoe moet je solliciteren? Home Loon Salaris checker. Citeer deze pagina: WageIndicator 2018 Loonwijzer.be Salaris checker. Wie zijn wij? WageIndicator Foundation Share and compare wages, understand Labour Laws and spot career opportunities and Partners.
Salariskompas Hoe scoort jouw loon of salaris?
Klik op uitgebreid rapport en laat je salaris en extralegale voordelen berekenen. Wens je enkel je loon te vergelijken, gebruik dan de beknopte analyse. Uitgebreid Rapport Beknopte analyse. Deel met een vriend. Deel het salariskompas met een vriend via onderstaand formulier.
Hoeveel Belgen verdienen meer dan 2100 euro? Vacature.com.
Andere branches waarin het goed boeren is, zijn onder andere het wetenschappelijk onderzoek en de rechtspraak, met gemiddelde starterslonen van respectievelijk 3.106 en 3.004. Beginnende ingenieurs trekken evenwel de lijst met een inkomen van om en bij 3.128. Om bij de 5% grootverdieners te horen mik je dan weer best op een managerstitel. Als kaderlid zie je je aanvankelijke 3.738 bruto doorheen de jaren aangroeien tot 6.373. In een juridische functie ligt het salaris het hoogst: gemiddeld 6.907 per maand na 20 jaar werkervaring.
De Belg verdient gemiddeld 3.401 euro Vacature.com.
5 vaak gehoorde weetjes over je salaris die je beter niet gelooft. Deze 6 salarisindicatoren bepalen je loonpakket. Wat vindt de Vlaming van zijn salaris? Meer over: Alles Solliciteren Werkplek Groeien Salaris Ontslag Jobnieuws. Twijfel je over je studiekeuze? In deze domeinen verdien je het meest.
Dit is hoeveel Vlaming gemiddeld verdient Vacature.com Geld HLN.
In de bestbetalende sectoren kan je ruim 30 procent meer verdienen dan in de slechtst betalende. 6 indicatoren die jouw salaris bepalen. In 3 jaar 140 euro erbij. Bij de laatste salarisenquête in 2014 bedroeg het gemiddelde brutoloon 3.261 euro.
Belg verdient gemiddeld 3.414 euro bruto per maand.
In 2014 heeft een voltijds tewerkgestelde werknemer in België gemiddeld 3.414 euro per maand verdiend. Tegelijk benadrukt dat de FOD Economie dat dit gemiddelde niet de beste maatstaf is om het loonzakje van de Belg weer te geven. Twee derden van de loontrekkenden ontvangen immers een lager salaris.
Zoveel verdient een Belg gemiddeld economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Branches waarin het goed boeren is zijn onder andere het wetenschappelijk onderzoek en de rechtspraak, met gemiddelde starterslonen van respectievelijk 3.106 en 3.004 euro. Beginnende ingenieurs trekken evenwel de lijst met een inkomen van om en bij 3.128 euro. Om bij de 5 procent grootverdieners te horen mikt u dan weer best op een managerstitel. Als kaderlid ziet u uw aanvankelijke 3.738 euro bruto doorheen de jaren aangroeien tot 6.373 euro. In een juridische functie ligt het salaris het hoogst: gemiddeld 6.907 euro per maand na 20 jaar werkervaring, wat gelijk staat aan een maandelijks nettobedrag van ongeveer 3.482 euro.
Belg verdient gemiddeld 3.180 euro Jobat.be.
3.180 euro is het gemiddelde brutomaandloon van de 33.102 deelnemers aan het jaarlijks salarisonderzoek van Jobat en onderzoeksbureau Ipsos. Omdat een klein percentage relatief veel verdient, geven we ook de mediaan mee. Die bedraagt 2.830 euro. Dit betekent dat de helft van onze respondenten bruto meer verdient per maand en de helft minder. Het krijgen van een 13de maand, oftewel de eindejaarspremie, komt vaak voor. 81 procent van onze respondenten krijgt dit welgekomen extraatje. Slechts 1 procent geniet ook van een 14de maand. Dat het loont om te studeren, is een open deur intrappen maar het klopt wel. Hoe hoger het diploma, hoe indrukwekkender het bedrag op de loonbrief. Wie universitaire studies afwerkt, verdient gemiddeld bijna 1.000 euro meer per maand dan wie stopt na het secundair. Ook de beruchte loonkloof tussen man en vrouw toont zich in onze cijfers. Een nuance hierbij is dat die kloof ook het gevolg is van het soort functies dat mannen en vrouwen bekleden. Zo wordt het merendeel van de topfuncties nog steeds door mannen ingenomen en werken vrouwen vaker deeltijds, wat ook een impact heeft op het salaris.
Zoveel verdient de gemiddelde Belg Vacature.com Geld HLN.
Kaderleden met 20 jaar anciënniteit rijven hier zelfs gemiddeld 6194 op. Branches waarin het goed boeren is zijn onder andere het wetenschappelijk onderzoek en de rechtspraak, met gemiddelde starterslonen van respectievelijk 3.106 en 3.004. Beginnende ingenieurs trekken evenwel de lijst met een inkomen van om en bij 3.128. Om bij de 5% grootverdieners te horen mik je dan weer best op een managerstitel. Als kaderlid zie je je aanvankelijke 3.738 bruto doorheen de jaren aangroeien tot 6.373. In een juridische functie ligt het salaris het hoogst: gemiddeld 6.907 per maand na 20 jaar werkervaring, wat gelijk staat aan een maandelijks nettobedrag van ongeveer 3.482.
Dit is het gemiddelde loon van de Belg Het Nieuwsblad.
Zo ontvangt een werknemer er een salaris dat 14 procent boven het nationale gemiddelde ligt. Ook in de provincies Vlaams en Waals Brabant is het vanuit financieel oogpunt interessant werken. Twee weken voor zijn dood schreef Hawking nog paper waarin hij onthulde hoe onze Aarde zou ophouden te bestaan.

Contacteer ons