Resultaten voor gemiddeld jaarinkomen

   
 
gemiddeld jaarinkomen
 
Belg verdient gemiddeld 3.414 euro bruto per maand.
Belg verdient gemiddeld 3.414 euro bruto per maand Auteur Alexander Verstraete. do 28/07/2016 1555 Alexander Verstraete In 2014 hebben Belgische werknemers gemiddeld 3.414 euro bruto per maand verdiend. Dat blijkt uit de recentste cijfers van de FOD Economie. Vrouwen verdienen nog steeds minder dan mannen. De Belgische lonen in kaart 2014. In 2014 heeft een voltijds tewerkgestelde werknemer in België gemiddeld 3.414 euro per maand verdiend. Tegelijk benadrukt dat de FOD Economie dat dit gemiddelde niet de beste maatstaf is om het loonzakje van de Belg weer te geven.
Dit is gemiddeld inkomen in uw gemeente VTM NIEUWS.
In Vlaanderen ligt het gemiddeld inkomen per hoofd het hoogst met een bedrag van 18.949 euro. De Vlaming ligt hiermee zeven procent boven het nationaal gemiddelde. Met een gemiddeld jaarinkomen van 27.679 euro per inwoner is het Oost-Vlaamse Sint-Martens-Latem nog altijd de rijkste gemeente van het land. De Latemnaars beschikken daarmee over een inkomen dat gemiddeld drie keer hoger ligt dan dat van de inwoners van de armste gemeente het Brusselse Sint-Joost-ten-Node. Wat is inkomen in uw gemeente? MEER OVER DIT ONDERWERP. Chirurgen helpen man van grote neus af. live Livestream VTM NIEUWS. 903 kg crystal meth gevonden in Australië. Pas op voor malafide slotenmakers. Bestuurder busje geplaatst in Everberg.
Hoeveel Belgen verdienen meer dan 2100 euro? Vacature.com.
Hoeveel geld verdient de werkende Belg de dag van vandaag? Het gemiddelde bruto maandloon bedraagt 3.401 euro salariskompas 2017. Dit komt voor bedienden neer op een nettoloon van gemiddeld 2.049 voor arbeiders is dit netto 2.025. Vacature.com vroeg zich ook af hoeveel Belgen er netto meer dan 2.100 verdienen en dook daarom in de net gepubliceerde cijfers van haar salariskompas. Het gemiddelde brutoloon bedraagt voor een voltijds werkende Belg 3.401. Een gehuwde bediende houdt hier netto 2.049 van over. Toch zegt dit gemiddelde loon niet veel en kijken we daarom beter naar de mediaan. In België ligt die mediaan maandelijks op een nettoloon van 1.873. Dit betekent dat 50% van de Belgen meer verdient en de andere helft minder.
Modaal Inkomen Gemiddeld Inkomen.
Hier vind je meer info over het modaal inkomen van 2017. Ook kun je hier een artikel vinden over de ontwikkeling van de middenklasse tussen 1991 en 2013 in diverse landen. Het gemiddelde inkomen wijkt af van het modaal inkomen. Zie ook hier voor een uitleg en voorbeeld hierover. In 2014 was het gemiddelde inkomen op basis van 16.504.025 personen 23.200 per jaar. Dit omvat inkomen uit arbeid inkomen uit eigen onderneming uitkering inkomensverzekeringen en uitkering sociale voorzieningen met uitzondering van kinderbijslag. Dit ligt zo laag doordat er ook een groot deel van de bevolking niet werkt of geen inkomen geniet. Het gemiddelde inkomen van de werkzame beroepsbevolking dit zijn 7.688.000 personen in 2014 is 36.900 per jaar.
OVERZICHT. Dit is het gemiddelde inkomen in uw gemeente Het Nieuwsblad.
Dat inkomen bedroeg per hoofd 20.749 euro. Ook in Waals-Brabant ligt het gemiddeld inkomen per inwoner met 20.167 euro boven de kaap van 20.000 euro. Oost-Vlaanderen vervolledigt de top 3 met een gemiddeld jaarinkomen per inwoner van 19.163 euro. BVCo Jonge zangeres sterft op podium tijdens optreden. Afgekickte mama deelt onthutsende foto van hoe ze er 4 jaar geleden uitzag. Politieman onder vuur nadat beelden uitlekten waarin hij zakje drugs verstopt na arrestatie van vermeende dealer.
Gemiddeld Inkomen Info over inkomens en salarissen in België.
U vindt hier veel informatie over inkomens in België. Zo kunt u hier het gemiddelde inkomen en modaal inkomen vinden van 2012 en 2013 maar ook van voorgaande jaren. Natuurlijk is hier ook nog veel meer andere info te vinden wat betrekking heeft op salarissen. Het gemiddelde inkomen van Nederland kun je hier bekijken. De titel gemiddeld inkomen is eigenlijk al niet helemaal goed gekozen. De meeste cijfers gaan namelijk niet uit van het gemiddelde inkomen maar van het modale inkomen. Modaal inkomen is een algemeen gebruikt begrip in de Belgische inkomenspolitiek. Hoewel de letterlijke betekenis anders suggereert is het een geprikt inkomensniveau.
Hoe hoog ligt gemiddeld inkomen in uw gemeente? De Tijd.
02 december 2016 1302. Geef zelf een reactie. Het gemiddelde inkomen van de Belg bedroeg in 2014 welgeteld 17.684 euro. Maar achter dat gemiddelde schuilen grote verschillen van Sint-Martens-Latem tot Sint-Joost-ten-Node. Vaderschapsverlof wapen in war for talent. Goede afspraken maken blije telewerkers. Ook vrije beroeper kan failliet gaan. Nieuwigheden insolventiewet voor alle ondernemers. Hoe ver spring je met de cash voor je bedrijfswagen?
De Belgische werknemer verdient gemiddeld 3.261 bruto 2.068 euro netto Vacature.com.
Je email is niet bevestigd. Jobs Carrière Tools testen Magazine Contact Inloggen. TERUG NAAR OVERZICHT De Belgische werknemer verdient gemiddeld 3.261 bruto 2.068 euro netto. Uit de Salarisenquête 2014 het grootscheepse loononderzoek van Vacature en de KU Leuven blijkt dat de Belgische werknemer maandelijks gemiddeld 3.261 euro bruto verdient. Dat komt overeen met een gemiddeld nettoloon van 2.068 euro. Let wel het gaat daarbij om voltijds equivalent maandlonen de lonen van deeltijders werden voor het onderzoek omgerekend naar voltijdse lonen. 62 procent van de Belgische werknemers verdient evenwel minder dan dit gemiddelde.
Gemiddeld inkomen 2015 Minimumloon 2017.
Wat is het gemiddeld inkomen in 2015? Per jaar verdient een doorsnee werknemer ongeveer 33.000 euro bruto per jaar. Sommige mensen verdienen meer sommige mensen verdienen iets minder. Dat hangt af van verschillende factoren zoals opleiding functie en bedrijf. Maar ook of je voor een baas werkt of dat je een eigen bedrijf hebt of zzper bent. Maar waar je ook werkt iedereen verdient minimaal het minimumloon. In deze salariswijzer lees je meer over het gemiddeld inkomen van Nederland in 2015.
Modaal inkomen Wikipedia.
Hoewel de letterlijke betekenis anders suggereert is het een geprikt inkomensniveau. Op grond van historische gegevens stelt het Centraal Planbureau CPB dit modaal inkomen op 79% van het gemiddeld inkomen per arbeidsjaar. 1 Tot 2013 werd het gedefinieerd als het inkomen net onder de vroegere maximale premie-inkomensgrens voor de Zorgverzekeringswet Zvw. Het CPB gebruikt het begrip als referentiepunt in veel van zijn publicaties. Het bruto modale inkomen is volgens het CPB in 2015 35.500 vakantietoeslag meegerekend. Per maand is dat 2.739 bruto exclusief 8% vakantietoeslag. Voor 2016 wordt dit bedrag op 36.500 geschat. In 2014 schatte het CPB het modale inkomen op 34.500. Het gemiddelde inkomen in Nederland was volgens het CBS in dat jaar 23.200 dus 67% van het modaal inkomen 2.
Zoveel verdient de gemiddelde inwoner in uw gemeente HLN.be.
Zoveel verdient de gemiddelde inwoner in uw gemeente. Door redactie 2/12/16 12u23 Bron Belga. In kaart Met een gemiddeld jaarinkomen van 27.679 euro per inwoner is het Oost-Vlaamse Sint-Martens-Latem nog altijd de rijkste gemeente van het land. De Latemnaars beschikken daarmee over een inkomen dat gemiddeld drie keer hoger ligt dan dat van de inwoners van de armste gemeente het Brusselse Sint-Joost-ten-Node. Dat blijkt uit de gegevens die de federale overheidsdienst Economie verzamelde voor het inkomstenjaar 2014. U kan hierboven het gemiddelde inkomen in uw gemeente opzoeken op de kaart. Scroll om in te zoomen en klik op uw gemeente voor meer details. Onderaan kan u ook uw eigen gemeente in de tabel opzoeken.

Contacteer ons