Zoeken naar opbouw loonstrook

   
 
opbouw loonstrook
 
Uitleg loonstrook 2017 Voorbeeld loonstrook 2017.
Uitleg loonstrook 2017. Voorbeeld loonstrook 2017. Uitleg letters bij de loonstrook 2017. Sinds 2013: uniformering loonbegrip. De loonstrook ziet er sinds 2013 anders en simpeler uit. Dat komt door de uniformering van het loonbegrip.: Eén grondslag voor de werknemersverzekeringen, de premie Zorgverzekeringswet Zvw en de loonheffing.
Uitleg loonstrook, loonheffing, salarisstrook, salarisspecificatie.
Dit betekent dat u minimaal 1 keer per jaar een loonstrook dient te ontvangen. Bij wisselend loon, zult u iedere periode een loonstrook moeten krijgen. In veel CAO's' is afgesproken dat bij iedere loonbetaling een loonstrook wordt verstrekt. Ook in dat geval heeft u dus het recht om elke maand/periode een loonstrook te ontvangen.
Uitleg over uw loonstrook.
En wat betekenen de begrippen die erop staan? Hieronder kunt u voorbeelden van een loonstrook downloaden. Download voorbeeld loonstrook pdf. Loonstrook Academische Ziekenhuizen. Loonstrook Decentrale Overheid. Loonstrook Zorg en Welzijn. Loonstrook 3 koloms. Loonstrook 4 koloms. Loonstrook Staande matrix. Loonstrook Liggende matrix.
Uitleg loonstrook Gemiddeld Inkomen.
Elke maand of soms één keer per jaar krijgt u uw loonstrook. De meeste mensen weten niet wat alle punten betekenen. Hieronder vindt u daarom een gedetailleerde uitleg van een salarisstrook gebasseerd op de horeca CAO. 1: Periode: periode waar de loonberekening over is uitgevoerd.
Loonstrook uitleg salarisspecificatie.
Op deze loonslip staat een groot aantal gegevens, zoals je bruto salaris, inhoudingen, netto salaris en de reserveringen die je hebt opgebouwd. Toelichting bij de salarisspecificatie. Om de verschillende onderdelen van de loonstrook inzichtelijker te maken, hebben wij een voorbeeld gemaakt van een loonstrook.
Loonstrook.
Klik op een onderdeel van de loonstrook voor meer uitleg. Klik op een onderdeel van de loonstrook voor meer uitleg. Het nummer waaronder uw werkgever bij ADP is geregistreerd. Het personeelsnummer is een uniek nummer waaronder u bekend bent in de salarisadministratie van uw werkgever.
Uitleg over je loonstrook Payroll Select.
Vakantie/Ziekte: indien u vakantie heeft gehad of ziek bent geweest, worden deze vergoedingen ook op uw loonstrook vermeld. Bonus: indien van toepassing, worden de bonusbedragen ook op uw loonstrook vermeld. Toeslag-/overwerkuren: indien van toepassing, worden de toeslag en/of overwerkuren ook op uw loonstrook vermeld.
Uitleg loonstrook.
Home Banen Nuttige info en links Uitleg loonstrook. Op je loonstrook staan veel termen en afkortingen. Hier vind je een overzicht van de meest voorkomende begrippen met daarbij waar nodig een uitleg. Wil je meer weten, kijk dan ook eens op.:
Wat staat er op je loonstrookje? Gewoon Over Geld.
50611 keer bekeken. Als je werkt, is je werkgever verplicht om je een loonstrook te geven. Bij sommige werkgevers krijg je dit digitaal, bij anderen op papier. Maar hoe lees je je loonstrookje eigenlijk? Wat staat er op een loonstrook?

Contacteer ons