Meer resultaten voor gemiddeld loon belgie

   
 
gemiddeld loon belgie
 
Zoveel verdient de gemiddelde Belg Vacature.com Geld HLN.
Wat bruto is zou netto moeten zijn. Water, elektriciteit en stookolie is gemiddeld al een kost samen van drie maanden netto-inkomen. Reken daar nog eens kadastraal inkomen bij en nog eens een maand netto-inkomen. Internet en telefonie nog eens een maandwedde op jaarbasis. Je wagen kost je een veelvoud aan maanden netto loon per jaar.
Zoveel verdient een Belg gemiddeld economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
In een juridische functie ligt het salaris het hoogst: gemiddeld 6.907 euro per maand na 20 jaar werkervaring, wat gelijk staat aan een maandelijks nettobedrag van ongeveer 3.482 euro. Bruto versus netto. Wat u netto overhoudt van een brutoloon verschilt naargelang uw situatie. Uw statuut, burgerlijke staat en de extralegale voordelen die u ontvangt, spelen zo bijvoorbeeld een rol bij de verrekening. Zo is het mogelijk dat een collega met hetzelfde brutoloon toch meer verdient dan u. Met de bruto/netto calculator van vacature.com kan u uw netto-inkomen meer precies berekenen. Wilt u uw loon toetsen aan de huidige situatie op de arbeidsmarkt en checken of u wel marktconform verloond wordt?
Hoeveel Belgen verdienen meer dan 2100 euro? Vacature.com.
Dit komt voor bedienden neer op een nettoloon van gemiddeld 2.049, voor arbeiders is dit netto 2.025. Vacature.com vroeg zich ook af hoeveel Belgen er netto meer dan 2.100 verdienen en dook daarom in de net gepubliceerde cijfers van haar salariskompas. Bereken je loon via salariskompas.
Stijgt het gemiddeld maandloon in België in 2017? Vacature.com.
Dit ligt een pak hoger dan het loon van 20 tot 24-jarigen gemiddeld 2.387. Daarnaast verschilt het loon van een arbeider nog steeds veel van dit van een bediende. Daar waar arbeiders in 2014 op gemiddeld 2.696 konden rekenen, kon een bediende maandelijks op ongeveer 1.000 meer terugvallen.
Dit is het gemiddelde loon van de Belg Het Nieuwsblad.
10 procent van alle werknemers verdient minder dan 2.220 euro bruto per maand. Aan de andere kant van het spectrum ontvangt 10 procent van de loontrekkenden een bedrag dat hoger ligt dan 5.178 euro. Bekijk hieronder de evolutie van het gemiddeld loon voor uw job.:
Loonwijzer.be Salaris Check Belgie, Loon Calculator, Bruto Netto Check Belgie.
Wages in Context in Belgie en de wereld. Loonverschil Mannen en Vrouwen. Gelijke Behandeling België. Loonverschil tussen mannen en vrouwen Veelgestelde vragen. Wereldkaart Loonkloof m/v. Vippay check politiek. Vippay check CEO's.' Vippay check auteurs. Vippay check atleten. Vippay check voetbal. Vippay check tennissers. Vip paycheck Formule 1. Ontslag en Ontslagvergoeding. Minderjarigen en Jongeren. Gezondheid en Veiligheid. Loon en Werk.
Belg verdient gemiddeld 3.414 euro bruto per maand.
Ook in 2014 lag het gemiddelde loon van vrouwen lager dan dat van mannen. Vrouwen die voltijds werkten, verdienden zes procent minder dan mannen die voltijds werkten. Veel vrouwen werken echter deeltijds, waardoor ook dit cijfer een ietwat vertekend beeld geeft. De analyse van alle werknemers samen alle vrouwen en mannen die deeltijds én voltijds werken brengt een ander cijfer aan het licht. Daaruit blijkt dat het gemiddelde brutoloon van vrouwen in 2014 liefst twintig procent lager lag dan dat van mannen. Directeurs versus kelners en barmannen. In de petrochemische sector lagen de lonen in 2014 het hoogst, met een gemiddeld brutoloon van 5.196 euro.
Belg verdient gemiddeld 3.401 bruto per maand.
Het loon is de voorbije jaren gelijkmatig gestegen: tussen 2010 en 2012 met 129 euro en tussen 2012 en 2014 met 128 euro. Bijna 95 procent van de werknemers maakt aanspraak op extralegale voordelen. De eindejaarspremie is het populairst: drie kwart van de werknemers krijgt er eentje uitbetaald.
Dit is hoeveel Vlaming gemiddeld verdient Vacature.com Geld HLN.
Een uur onderweg. Gemiddeld pendelt een Belgische werknemer per dag 58 minuten van en naar zijn werk. Voor nog meer cijfers over lonen en voordelen: check de speciale editie van vacature.com dit weekend. Hoe marktconform is jouw loon? Check het Salariskompas.
Belg verdient gemiddeld 3.236 euro bruto Jobat.be.
Een Belg kan gemiddeld rekenen op een maandelijks brutoloon van 3.236 euro bruto. Al verdient een man maandelijks ruim 580 euro meer dan een vrouw. Vooral vrouwen blijken dan ook eerder ontevreden over hun loon. Dat alles blijkt uit de Jobat Loonwijzer 2016.

Contacteer ons